Dinner meny

Set-meny

CHEF MENY SIGNATURMENY
CHEF MENY
Siste bestilling kl. 21:30 (søndag – onsdag) || kl. 21:45 (torsdag – lørdag)
Dim Sum Kurv 4 biter – 點 心
En sammensetning av fire forskjellige dampende og friterte småretter
Crispy Duck – 香 酥 鴨
Kjøkkensjefens kreasjoner – 三 式 主 菜
Kombinasjon av kjøtt og sjømat basert på sesongens aller beste råvarer
Søte overraskelser – 品,廚師推介

allergener: SK PN SY SEM SUL FK MK SKJ H

Kuvertpris 569,-
Minst 2 personer.
allergener: SK PN SY SEM SUL FK MK SKJ H
SIGNATURMENY
Siste bestilling kl. 21:15 (søndag – onsdag) || kl. 21:30 (torsdag – lørdag)
Andelever – 鴨 肝
Dim Sum kurv – 點 心
Skalldyr fat – 海 鮮 盤
Hummer – 龍 蝦
Wagyubiff (Kagoshima, Japan) – 和 牛
Dessert symfoni – 甜品,廚師推介

Allergener: SK PN SY SEM H E MK FK SUL

Kuvertpris 1150,-
Minst 2 personer.
Allergener: SK PN SY SEM H E MK FK SUL

PEKING AND MENY

北京烤鴨

Denne menyen må forhåndsbestilles senest kl. 16.00 dagen før. Send oss e-post på dinner@dinner.no for bestilling.

Sprøstekt and
Med pannekaker, agurk, vårløk og Dinners hoisinsaus
Crispy duck salat – 香酥鴨沙津
Med andelever, pinjekjerne, grapefrukt og sesamdressing
Anderagu
Med sukkererter, asparges, shiitakesopp i soya- og chilisaus
Wokket sesongens grønnsaker – 蒜蓉炒時疏
Med hvitløk
Kam Kon Pot – 錦 江 煲
Scampi & kylling wokket i hvitløk- og chilipeppersaus

Allergener: SK PN SY SEM H

Pris 2000,- per meny
Beregnet for 4 personer
Allergener: SK PN SY SEM H

FORRETTER

VENTERETTER FORRETTER SUPPER DIM SUM VEGANSK DIM SUM
VENTERETTER

85,-

Snacks de luxe – 小 食
Søt, fritert spinat, rekechips og glaserte valnøtter
85,-
allergener: SK VAL CASH H

79,-

Dampede edamamebønner med havsalt – 海 盐 毛 豆
79,-

128,-

Hongshao Kao Fu – 烤 麩 蜜 汁 莲 藕
Shanghai braisert hvetegluten med lotusrot i honning
128,-
allergener: SEM SY H

125,-

Posjert kylling, sjalottløk, chiliolje, soyasaus – 乾蔥油好味雞
125,-
allergener: SEM PN SY H

95,-

Shredded tofu med judasøre, sjalottløk, chiliolje, soyasaus – 辣汁涼伴腐皮
95,-
allergener: SEM H SY
FORRETTER

259,-

Andelever – 特 色 鴨 肝
Lettstekte skiver av andebryst på kinesisk hvetebolle
259,-
allergener: SY H C

235,-

Crispy duck salat – 香 酥 鴨 沙 拉
235,-
allergener: SK PN SY SEM H C

559,- / 299,-

Crispy Duck – 香 酥 鴨
1/2 and for 4 personer // 1/4 and for 2 personer
559,- / 299,-
*Påfyll av tilbehør (25,- per type)
allergener: SK PN SY SEM H C

229,-

Crispy Softskjell Krabbe Wokkede – 椒 鹽 軟 殼 蟹
Med hvitløkspepper
229,-
allergener: SK SY SEM H
SUPPER

129,-

Szechuan suppe – 酸 辣 湯
Syrlig og sterk suppe med kylling
129,-
allergener: SY SEM E H

179,-

Szechuan skalldyrsuppe (sterk)- 川 海 鮮 湯
179,-
allergener: H SK PN SY SEM
Innholdet i våre Dim Sum kan ikke endres og kan dermed ikke tilpasses etter allergier
DIM SUM

179.-

Dim Sum Kurv – 四 色 點 心
4 forskjellige Dim Sum
179.-
allergener: H SK PN SY SEM SEN SKJ E

133,-

Siu Mai – 燒 賣
Dampet svinekjøtt og skalldyr
133,-
allergener: H SK SY SEM E SKJ

139,-

Ha Kau – 蝦 饺
Dumplings med svinekjøtt og scampi
139,-
allergener: H SK SY SEM

145,-

Dai Zi Kau – 帶 子 饺
Dumplings med kamskjell og kylling
145,-
allergener: H SK SY SEM

139,-

Vårruller – 特 色 春 卷
Tre ulike smaksopplevelser
139,-
allergener: H SK SY SEM PN

143,-

Gau Ji – 和 牛 煎 餃
Pannestekte dumplings med Wagyu biff
143,-
allergener: H SY SEM PN

145,-

Crispy Tai Ha rull – 銀 絲 虾 卷
Crispy nudler med scampi og svinekjøtt
145,-
allergener: H SK SEM SKJ

133,-

Poprice scampi – 鍋 巴 米 虾
Crispy ris med scampi
133,-
allergener: SK SEM SEN

138,-

Krabbeklør – 酥 炸 蟹 鉗
Laget av scampi og krabbekjøtt
138,-
allergener: H SK SEM

135,-

Ham soi kok – 咸 水 角
Friterte risboller med hjort
135,-
allergener: H SY SEM
VEGANSK DIM SUM

139,-

So Gau 3stk – 菠 菜 蒸 餃
Dumplings med tre typer sopp, spinat og trøffel
139,-
allergener: H SY SEM

139,-

Veganske vårruller – 素 春 卷
Assorterte sopp
139,-
allergener: H SEM

hovedretter

KJØTTRETTER FISK OG SKALLDYR SZECHUAN MALA VEGANSK TILBEHØR
KJØTTRETTER

269,-

Pok Fu Lam Lam – 避 風 塘 蒜 香 羊 肋 排
Hvitløk marinert crispy lammeside
269,-
allergener: SK PN SY SEM H CASH

199,-

Kylling Gongbao – 宮 保 雞 丁
Med sesongens grønnsaker og cashewnøtter
199,-
allergener: H SY CASH SEM SK

289,-

Braisert Andebryst – 蜜 椒 鴨 片
I honning chilisaus
289,-
allergener: SK PN SY SEM H

259,-

Pang Pang Biff – 棒 棒 牛 肉
Indrefilet av okse med en soyabønne og chilisaus
259,-
allergener: SK PN SY H

259,-

Gong Cio Ao Jo Si – 乾 燒 牛 肉 絲
Sprøstekt finstrimlet oksekjøtt. Serveres med en klassisk vineddiksaus
259,-
allergener: SEM

345,-

Tin Tin Hot Pot – 天 天 火 煲
Kamskjell, scampi og indrefilet av okse i aromatisk chilisaus
345,-
allergener: SK SY SEM SKJ H

298,-

Kam Kon Pot – 錦 江 煲
Scampi, lam, kylling og biff i en hvitløk- og chilipeppersaus
298,-
allergener: SK PN SEM H SY

339,-

Grillet indrefilet av okse – 炭 燒 牛 柳
Serveres med sukiyaki-pepper saus og fritert spinat
339,-
allergener: H SK PN SY SEM

559,- / 299,-

Crispy Duck – 香 酥 鴨
1/2 and for 2 personer // 1/4 and for 1 person
559,- / 299,-
*Påfyll av tilbehør (25,- per type)
allergener: SK PN SY SEM H

639,-

Glutenfri Crispy Duck – 不 含 麸 质 香 酥 鴨
1/2 and. Serveres med 12 glutenfrie pannekaker, grønnsaker og glutenfri hoisinsaus
639,-
*Ekstra glutenfrie pannekaker(50,- per 6 stk)
*Påfyll av tilbehør (25,- per type)
allergener: SEM

920,-

Wagyubiff 120g (Kagoshima, Japan) – 和 牛
Sesongens grønnsaker og stekt ris
920,-
allergener: SEM E
FISK OG SKALLDYR

429,-

Havets opplevelser – 四川海上霸王
En halv hummer og et skalldyrspyd med kamskjell, laks, steinbit og scampi
429,-
allergener: SK SY PN SEM SKJ E H FK

335,-

Tigerscampi – Asian Style – 豉椒海中宝
Med woket scampi og kamskjell i kantonesisk svartbønnesaus
335,-
allergener: SK PN SY SEM H SEL

295,-

Sesongens fisk på dampet vis – 特 色蒸 海 鱼
Spør gjerne din servitør
295,-
allergener: H SY FK
Mala er en krydret saus laget av Sichuan pepperkorn og chili. Karakteristisk for Szechuan -kjøkkenet er sterke og bedøvende smaker
SZECHUAN MALA

296,-

Shui zhu Biff – 水 煮牛 肉
Kokt biff i chilisaus, med kinesisk kål og fersk pepper
296,-
allergener: SEM PN SY H

199,-

Szechuan Lammefilet – 四 川 羊 柳
Woket lammefilet i Szechuan chilisaus
199,-
allergener: SEM H SY

335,-

Shui Zhu Fisk – 水 煮 魚
Szechuan kokt torsk i chilisaus, med kinesisk kål, ferske pepper
335,-
allergener: SEM PN SY H

199,-

Mala Biff – 麻 辣 牛 肉
Marinert mørbradbiff med blomsterpeppersaus
199,-
allergener: SEM H SY
VEGANSK

239,-

Vegansk Kylling Gongbao – 素 宮 保 雞 丁
Vegansk kylling laget av soyabønner m sesongens grønnsaker og cashewnøtter
239,-
allergener: H SY CASH SEM

229,-

Crispy wild vegetables – 素 咕 嚕
Innbakt grønnsaker tilsmakt Szechuan sursøt kung Bao saus
229,-
allergener: SY SEM H

229,-

Szechuan Lohan pot – 羅 漢 煲
Wokede grønnsaker på ekte kantonesisk vis
229,-
allergener: SY SEM H

339,-

Vegansk Crispy Duck – 豆 腐 煲
Wokede langstrimlet vegansk and, laget av soyabønner og tofuskinn. Serveres med pannekaker og hjemmelaget hoisinsaus.
339,-
*Påfyll av tilbehør (25,- per type)
allergener: PN SY SEM H C
TILBEHØR

39,-

Man tal – 饅 頭
Frityrstekte kinesiske hveteboller
39,-
allergener: H

255,-

Signatur stekt ris – Dinner 炒 饭
Med skalldyr og and
255,-
allergener: SK E SY

95,-

Stekt ris – 炒 饭
95,-
allergener: E

95,-

Stekte nudler – 炒 麵
95,-
allergener: E H

Dessert

kr.135,-

Exotic Norway
Frityrstekt banan servert med dagens is.
kr.135,-
allergener: HV M E NØ SUL

kr.135,-

Dagens is og sorbet
Tre kuler frisk sorbet og iskrem
kr.135,-
allergener: E MK H C

kr.135,-

Mangopudding
Mangopudding med mangosalsa, serveres med dagens is
kr.135,-
allergener: E MK C SUL

kr.98,-

Petit Fours
kr.98,-
allergener: E NØ MK H C

kr. 158,-

Dinner’s Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med mørk sjokolade. Serveres med en kule is.
kr. 158,-
allergener: E MK H C

ALLERGENER

 SK: Skalldyr | E: Egg | FK: Fisk | PN: Peanøtt | SY: Soya | MK: Melk | SL: Selleri | SEN: Sennep | SEM: Sesamfrø | SUL: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr l H: Hvetemel l A: Mandler l VN: Valnøtt l MAN: Macadamianøtt | NØ: Nøtter | C: Sitrus

…Vi gjør vårt beste for å sørge for at all mat vi serverer er trygg for allergikere, men ønsker likevel å gjøre oppmerksom på at spor av alle allergener kan forekomme…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *